Avatar

Kan vara värt att läsa

av Håkan, Göteborg, torsdag, februari 13, 2020, 15:19 (1505 dagar sedan) @ S-B A-son

Dan Korn, säkert känd av några av er frekventa upa-are, skriver här om Rasbiologiska institutet och hur detta kom till samt hur det avvecklades.

https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/socialdemokraterna-avvecklade-rasbiologin-14126

När det gäller S och Vpk eller vad de under åren kallat sig bör man veta att S värsta fiende under åren i alla fall till murens fall och något tiotal år därefter är just V. Konkurrenter om den arbetande klassens gunst.

Vad gäller V och deras eventuella rumsrenhet kan man med foga fundera på hur det ser ut idag. Har för mig att privat ägande av företag är något som står inskrivet i deras partiprogram som varande dåligt. Man försöker nu tvätta bort all smutsig ludd för att tilltala större väljargrupper. Fan vet hur bra det kommer att lyckas. Jag tror dem inte.

SD går precis samma väg som V när man försöker tvätta bort sina solkiga rötter. Eller solkiga idéer och uttalanden. Samt sina solkiga företrädare som fastän Åkessons nolltolerans poppar upp med regelbundna mellanrum. Jag tror inte heller på SD trots deras vändningar.
SD gör i stället så att de med alla medel försöker kasta skit på sin politiska huvudmotståndare, Sossepartiet. De använder genom sajter som S-Sanning historieförvrängning som det vapen enklare outbildade människor sväljer med hull och hår.
De som väljer att sprida detta och som borde veta bättre, har en tydlig politisk agenda.

Mvh Sven-Barry

Syftar du på nätsidan s-sanningen.com, Sven-Barry, och påstår du i så fall att den är publicerad av SD?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum