Avatar

Kan vara värt att läsa

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, fredag, februari 14, 2020, 17:28 (1505 dagar sedan) @ Håkan

Nej, det där om S och V är inte en historieförvrängning. Den skärningslinjen ses tydligt när det gäller de olika fackföreningarna. Glöm inte att S och LO var väldigt nära sammanlänkade.

S-sanningen hjälper SD med sina besinningslösa och ibland direkt felaktiga påhopp på S. Bakom S-sanning står en figur med namnet Blenda W Thor, en person som inte finns. Nuff Said.
Vill man diskutera sossepartiets brister bör man göra just det.

Mvh Sven-Barry


Jag ifrågasatte mest uttrycket "värsta fiende" och om det är ett riktigt ordval, Sven-Barry, för att beskriva en relation som sedan efterkrigstiden varit ganska så stabil och med ständigt stödröstande trots en massa retorik.

I vilken mening förhållandet mellan S och LO, som inte är ett politiskt parti utan en organisation av fackföreningar, är en del av detta är en ytterligare fråga som nu kom upp.

Trevligt att se dig backa lite om det där med att SD och s-sanning.com är ihopkopplade och att SD ligger bakom sajten, vilket dina ord gav intryck av, se citat från ditt inlägg:

"SD gör i stället så att de med alla medel försöker kasta skit på sin politiska huvudmotståndare, Sossepartiet. De använder genom sajter som S-Sanning historieförvrängning som det vapen enklare outbildade människor sväljer med hull och hår."

Och för att avsluta på samma sätt som i din egen alldeles riktiga avslutning, vill man diskutera Sverigedemokraternas brister bör man göra just det.

Håkan

"Socialdemokraterna hade under slutet av 1940-talet byggt upp en egen underrättelsetjänst med hjälp av sina arbetsplatsombud, som i kampen mot Sveriges kommunistiska parti (SKP) om makten över fackföreningsrörelsen rapporterade vilka fackföreningsmedlemmar som antogs vara kommunister. Samtidigt började försvaret av i huvudsak två skäl känna ett starkt behov av att kunna identifiera personer i landet som kunde vara säkerhetsrisker. Det ena skälet var att det från USA fanns ett krav om att amerikansk vapenteknik som exporterades till Sverige inte fick komma i händerna på personer som kunde tänkas föra teknologin vidare till Sovjetunionen, och det andra skälet var ett antagande om att tidig information om ökad verksamhet bland vänsterinriktade grupper i Sverige skulle kunna ge en förvarning om ett sovjetiskt anfall mot Sverige.

I början av 1950-talet slöts därför en överenskommelse mellan Försvarsstaben och representanter för socialdemokraterna, dåvarande försvarsministern Torsten Nilsson och den tidigare partisekreteraren Sven Andersson, om att försvarsstaben skulle få använda sig av den socialdemokratiska arbetsplatsorganisation som partiet hade byggt upp."

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum