Avatar

Kan vara värt att läsa

av Håkan, Göteborg, fredag, februari 14, 2020, 19:24 (1504 dagar sedan) @ Seawolf


Så var det på 50-60-talet.
Det som har hänt de senaste decennierna är att S blivit erövrat av Bomarsviks-vänstern, som bl.a. anser att Muslimer i allmänhet och araber i synnerhet är deras utvalda här på jorden och att Israel skall upphöra att existera och judarna kastas ut i havet (i den snälla versionen). Allt i världssolidaritetens namn, där Sverige skyndsammast skall importera åtminstone så många sådana invandrare att det räcker för att rösta fram S till egen majoritet, alltmedan de priviligierade rika svenska skattebetalarna av stort och varmt hjärta skall betala kalaset.
Det som Bomarsvikssocialisterna inte har lärt sig av är vad som hände i Iran då Shanen störtades. Kampen för detta fördes av kommunister och muslimska rättrogna. Så snart han strtats tog muslimerna kommandot och krossade kommunisterna. S i Sverige har samma öde att vänta om deras strategi lyckas, att stöda muslimska rörelser här.

Jag har aldrig trott på konspirationsteorier, Seawolf, mest för det osannolika i dem - att samma politiker vi inte tror om att kunna gå och tugga tugggummi (stavas så) samtidigt skulle ha kunnat hålla generationslånga politiska konspirationer så hemliga att bara några få har fattat vad som är på gång och kan skriva på upa om det.

(Det är min osynlige smiley som nu har konspirerat mot mig, så skyll inte på mig.)

Men för övrigt håller jag med Seawolf, S och deras allt mer öppna religiösa influencers inom och utom partiet är destruktiva, men det är en minst sagt tveksam framtid även med SD som största parti efter nästa val, detta då en ännu mer grotesk regeringskonstellation än vad vi har nu troligen blir följden.

Inte förrän de flesta av de röstberättigade är SD-väljare, de som Sven-Barry "benämner enklare outbildade människor" som "sväljer med hull och hår" det som sajter som s-sanning.com sprider, visar demokratin sitt rätta ansikte - att majoriteten bestämmer.

Ingen har sagt att det alltid blir bra.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum