Avatar

Kan vara värt att läsa

av Håkan, Göteborg, lördag, februari 15, 2020, 10:02 (1504 dagar sedan) @ S-B A-son


Du väljer själv att tro eller inte tro på mitt citat. Eftersom din felaktiga bild av vilket förhållande S och V står till varandra väljer du ju naturligtvis att avfärda citatet.

Vilken politisk rörelse tror du tjänar på att sprida rena lögner och vridna halvsanningar om S?

Vem är Blenda W Thor tror du?

Mvh Sven-Barry som gläder mig åt din starka tro.

PS. Har du någonsin ändrat ståndpunkt efter en debatt på upa och om du har det vill jag ha källhänvisning?! DS

Naturligtvis tror jag på att det är ett citat, Sven-Barry, det står ju inom citattecken...(smiley! Plats!)...men det jag frågade efter var vad det är ett citat ur - vilket du inte svarar på.

Att min bild av S och V är felaktig enligt dig är just bara enligt dig, och utan att du bemött det jag nämnt om att VPK och senare V trots polemiken alltid stödröstat för S.

Jag vet inte vilken politisk rörelse du syftar på med det där om att sprida rena lögner och vridna halvsanningar om S - är det s-sanning.com? Jag hade aldrig hört talas om den sidan innan du nämnde den och vad de i så fall är för slags rörelse vet jag inte och det intresserar mig inte heller.

Det som är intressant är hur du beskriver den sidans innehåll, för jag utgår från att det är den sidan du menar, på det sätt du gör med ord som lögner och vridna halvsanningar.
Seawolf bad dig direkt efter ditt inledande inlägg att klargöra hur du ser på detta men efter hans inlägg verkar du ha gjort en ole.
När jag öppnade sidan för att kolla om det var den du menade i ditt första inlägg, där du inte skrev deras namn helt korrekt, såg jag ett antal teman de hade artiklar om, och dessa teman kände jag igen från bland annat dina egna ord om rasbiologi osv.

Jag har ingen aning om vem Blenda W Thor är, men då du nu tydligt säger att du vet skall du berätta vem det är i ditt nästa inlägg. Basta!

Vad jag har för stark tro har jag sedan flera år begärt av dig att du ska berätta med hjälp av citat och hänvisningar till vad jag skrivit och sagt, men det gör du aldrig. Nuff said.

Och som ett eget PS, om du deltager i en debatt på upa med argument rörande sakfrågor och dessa argument gör intryck på mig, så vore svaret ja, jag kan ändra ståndpunkt. Ser fram emot möjligheten.
DS

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum