Avatar

Kan vara värt att läsa

av Håkan, Göteborg, lördag, februari 15, 2020, 10:56 (1504 dagar sedan) @ S-B A-son


Varifrån får du att jag vet vem den där Thor är? Tvärtom skrev jag att personen inte finns, bara det är ju en varningsklocka.

Vad beträffar din starka tro är det ju bara att läsa dina egna kaskader av länkar till den ena timslånga föreläsningen efter den andra. Där ligger din starka tro.

Och så var det det där med sakfrågor. :roll: Argument som du tror på. :-) När man lever i den bubbla som du gör letar du frenetiskt bland länkar, föreläsare och troll som delar din världsbild om det sluttande planet och att allt kommer att gå åt helvete inom en snar framtid och att sossarna är djävulens parti som sedan urminnes lierat sig med världens kommunister och i närtid lierat sig med all världens islamister för att låta dessa få världsherravälde i hela Sverige :-D . Om andra fakta kommer i dagen väljer du att helt bortse från dem liksom om alla andra påvisbara fakta som inte stämmer med din världsbild. Men därvidlag är du ju inte ensam. upa är fullt av er.
Och om det nu är så ytterligt fördjävligt i Sverige, varför bor du kvar här? Och som en sista fråga, varför sjösätter du öht? Tänk på alla islamister och sossar/vänsterkommunister som kan gömma sig bland kobbar, böer och skär.

Mvh Sven-Barry, allvarligare

Detta skrivet av en man som genom lyckliga omständigheter halvt om halvt emigrerat till Spanien, med motivet att Sverige blir allt mer sargigt.

Kan tyvärr inte bemöta något i övrigt då ingenting sägs av Sven-Barry som är värt det.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum