Avatar

Kan vara värt att läsa

av Håkan, Göteborg, lördag, februari 15, 2020, 16:08 (1522 dagar sedan) @ Seawolf


Invandringskonspirationens två delar:

S import av ny valboskap, studera deras aktioner för att stödja och försöka inlemma islamister i sin organisation, samt deras satsningar på "val-skolor" är ingen purfärsk sak, och systematiken och varaktigheten av detta är inte annat än strategisk planering, vilket jag benämner konspiration, som dirigeras av Bommersviksvänstern i högsta grad, men inte av LO-medlemmarna. Inom S finns ingen motideologi, så det hela bara kör på sedan decennier.

Inom M har det aldrig funnits någon motsvarande ideolgisk kraftgrupp utan den kom och gick med FR. Som konspiration var Reinfelts sabotage mot välfärden (läs "det sovande folket") tämligen halvhjärtad och mesig.... M har inte hämtat sig än.

Håller med dig om din beskrivning, Seawolf, och jag tror jag skrivit så pass mycket i liknande riktningar tidigare så till exempel Sven-Barry blivit lite lätt störd.

I vilken mån detta är en konspiration som fått fäste i regeringen S, från plantskolan Bommersvik och från V som aldrig gjort upp med sina rötter annat än med slopandet av en bokstav och från de nytillkomna MP som är nötter i god biologisk bemärkelse och från de alldeles nyss tillkomna bondeförbundarna under ny stureplansledning, är mer en språklig skiljefråga än en realpolitisk.
(Hoppas den långa bisatsen kan hanteras...)

Om Stefan Löfven redan innan han tog jobbet var klar över det långsiktiga målet är han en del av en konspiration, om han först senare såg det komma är han därefter just den marionett som snart alla i Sverige ser honom som.

Jag tror hans memoarer kommer att försöka ge den senare bilden men utan att de trådar som styrt honom syns, om han själv får skriva.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum