Avatar

Kan vara värt att läsa

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, måndag, februari 17, 2020, 12:09 (1501 dagar sedan) @ Håkan


Bäste signaturen Håkan, att du ännu en gång ber mig om att förklara vilken din egen tro är, är mycket märkligt. Vem är väl bättre skickad att ta reda på alla hundratals länkar från DGS, Henrik Jönsson med flera källor, som ofta innehåller timmavis med allvarsamma män med ena benet i graven, än du själv!

Och eftersom du själv uppenbarligen inte vet vad du egentligen försöker säga är det ju en sorts välgärning att du enbart sprider dina omedvetna åsikter på upa, detta perifera ställe vid internets utmarker.

F.ö. stör du mig inte alls. Och vad gäller ölen kan man väl säga att där har vi väl ändå ett gemensamt intresse?

Mvh Sven-Barry, EU-medborgare som snart har laddat grillen.


Hoppas jag hinner innan glöden är över sitt max, Sven-Barry, men är det inte märkligt att du är den som påstår dig veta vad min tro är och som du starkt ogillar, medan jag inte vet vad denna min påstådda tro är - och var gång jag ber dig om ett tydliggörande om detta hänvisar du tillbaka till mig och att jag ju vet själv.

Du är med detta bara komisk numera och jag hoppas grillen blir bra.

Men för att ta ett steg av en milavandring i dina skor i ett försök att komma någon vart, jag tror att det du menar med min tro är att vara högerextremism, fascist, nazist, rasist, främlingsfientlig, islamofob, miljöförnekare, SD-sympatisör, aktiv i extremistiska nätsidor, och inte minst att ha en större och finare båt än du har.

Det sista så du förstår att jag ser oss som kompisar men med en del att reda ut.

Vad av det övriga står du för som din åsikt om mig, och i så fall på vilka grunder som du själv i specifik form kan komma med?

Håkan

Aha, äntligen förstår jag. Du vill att jag ska klistra en eller flera etiketter på dig med hänvisning till dina åsikter.

Vad tror du om stolle?

Detta sagt i all välmening även om min formulering bra nära kan liknas vid att sparka upp en redan öppen dörr.

Mvh Sven-Barry som grillat färdigt och som hade i sin sketbåt i sjön i fjol, men aldrig var ute med, inte ens bryggseglade.

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum