Avatar

Kan vara värt att läsa

av Håkan, Göteborg, tisdag, februari 18, 2020, 17:30 (1523 dagar sedan) @ S-B A-son


Nej naturligtvis är du inte nazist. Jag har i alla fall inte noterat att du någon gång länkat till något från Adolf Hitler eller någon annan nazistisk ideolog där du i vanlig ordning undvikit att kommentera innehållet i länken du inte delat.

Men bäste Håkan, varför etiketterar du inte själv dina åsikter så slipper jag provocera dig till att försöka göra det. Om du ger oss alla en fin länk till GDS eller Prat-Jönsson vore det ju trevligt om du själv listade vad du tycker om dess innehåll och vilka inlägg i kommentarsfältet du sympatiserar med. Ibland ser jag embryon till att du själv kommer med kommentarer, men alltför sällan. Försöker jag själv komma med en tolkning så anklagar du mig för både det ena och det andra, alltid med bäring på vad jag tycker om dig och inte någon bäring på vad du själv skrivit.

Det är ändå en sorts framgång med din lista på vad du inte sympatiserar med. Även om dina länkar ibland kan tyda på annat.

Mvh Sven-Barry, i det spanska regnet


Det är att du kommer med tolkningar och också påståenden om mig personligen men utan att någon enda gång svara på frågan vad jag skrivit och som du bygger detta på, Sven-Barry, som är så störande och säkert inte bara för mig.

Vem är Prat-Jönsson, känner inte igen namnet men gissar att det liksom hela inlägget är ett sådant där förminskande du är så känd för, och bland annat därför så omöjlig att utbyta tankar med numera.

Håkan


Du har öht inte läst vad jag skrev!

Mvh Sven-Barry, Prat-Jönsson är Henrik Jönsson. ett mer passande namn på "entreprenören, föreläsaren, esteten och libertarianen".

Vad som är ett passande namn på ditt agerande, Sven-Barry, får nu bli den osagda avslutningen på det här, och samma med vad jag sedan länge försökt få dig att våga säga.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum