Avatar

Nu någonting helt annat

av Arne w @, Dalarna, torsdag, april 22, 2010, 09:36 (5119 dagar sedan)

En grupp 40-åriga kvinnor pratade om var man skulle träffas och äta middag tillsammans. Man enades snart om Restaurant Havsbaden, eftersom kyparna där var så härligt unga och snygga.

10 år senare, vid uppnådda 50, talade gruppen åter om var man skulle äta middag tillsammans. Till slut beslutade man att ses på Restaurant Havsbaden då maten där var erkänt utsökt och vinlistan imponerande.

10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade gruppen ännu en gång var man skulle träffas på middag. Slutligen kom man överens om Restaurant Havsbaden, därför att man där kunde äta i lugn och ro och se på segelbåtarna som sakta gled förbi.

10 år senare, nu 70 år gamla, var kvinnorna engagerade i en diskussion om var man skulle mötas för att äta middag. Man valde Restaurant Havsbaden, för den låg så bekvämt till och var dessutom rullstolsanpassad.

10 år senare, vid uppnådda 80, samtalade gruppen på nytt om var man skulle äta middag tillsammans. Efter en lång diskussion beslöt man till sist att träffas på Restaurant Havsbaden, för den lät så trevlig och där hade man aldrig varit förut.

:-D :-D

--
Pensionär 10 meter från vattnet - numera utan båt.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum