Avatar

Att kompromettra SD

av Håkan, Göteborg, söndag, februari 23, 2020, 11:57 (45 dagar sedan) @ Pinja

Håkan, som du nog förstår, var mitt inlägg ett slags ”kåseri”, några tankar som kom för mig när jag såg den frånstötande artikeln, eller bilden snarare. Jag undrar om jag ens läste hela texten. För mig räckte det gott att titta på bilden av partimedlemmen i SD, omslingrad av en giraff han tagit av daga. Äckel är bara förnamnet på det jag kände. Bilden blev för mig en påminnelse om vilket klientel som utgör SDs aktiva kärna. Det är alltså härifrån man skall hämta folk att besätta alla poster som tillfaller partiet om man får 25% i nästa val. Människor som ska styra vårt land. Suck.

Pinja

Jag blev som jag sade också äcklad av själva händelsen och hur en så kallad jägare visar upp sig, Pinja, men återigen, den det handlar om har jag aldrig hört talas om tidigare och han är en i kommunfullmäktige i Nybro.

Jag ser inte denne i rikssammanhang okände SD-partimedlem som en del av deras aktiva kärna, men jag kan ha missat något där? Vad har han gjort på riksplanet och var i deras hierarki finns han, eller fanns innan det här? Svaret på det kan faktiskt ge en bild av hur de inre procedurerna är.

Men det du avslutar med är ungefär vad jag också har sagt i många år, SD är inte regeringsdugliga just för att de har växt som en ballong som snabbt blåses upp, medan det tar många år av en mer gradvis utveckling för att ett fungerande inre i ett nytt parti ska kunna mogna fram.

Men jag undrar på samma sätt vart övriga partiers mogna människor tagit vägen...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum