Avatar

Att kompromettra SD

av Seawolf @, onsdag, februari 26, 2020, 06:58 (39 dagar sedan) @ Pinja

Nej det tror jag inte. Och det är just så som du resonerar som lett oss i fördärvet. SD HAR många helgalna åsikter och företrädare. MEN, det betyder inte att de inte kan ha haft i stort sett rätt om invandringen, och att övriga partier utom v och mp kunde ha rättat sin politik efter det. Då hade den kurs ändring som nu kommer att göras med SD kunnat göras utan SD och utan att de växt till ett 25% parti.

Pinja

Antagligen finns det en ganska stor del av väljarna som reagerar ungefär så att de identifierar den eller de problem som de anser misshandlas mest av partierna. Sen väljer de ut det parti som har de tydligaste åsikterna om att lösa problemen, och röstar på det. Vad partiet har för ursprung och åsikter om andra frågor bryr man sig inte om.
Dessa väljare ser alltså det hela som en åsiktsgungbräda, och att ställa sig runt mitten av den är totalt meningslöst. Men dessa väljare avser inte att ge frikort för ytterpartiet för alla tider. När övriga partier gör sig av med sina nuvarande partiledningar och hoppar på problemlösningståget sjunker ytterpartiet ihop som en sufflé.
De partier som framhärdar i att inte agera enligt väljarnas åsikter kan alltså sjunga och dansa, smutskasta, diskriminera, mobba och förakta men det är meningslöst och kontraproduktivt, och påminner bara om "Syföreningsboogie."

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum