Avatar

Att kompromettra SD

av Håkan, Göteborg, onsdag, februari 26, 2020, 09:24 (36 dagar sedan) @ Seawolf


Antagligen finns det en ganska stor del av väljarna som reagerar ungefär så att de identifierar den eller de problem som de anser misshandlas mest av partierna. Sen väljer de ut det parti som har de tydligaste åsikterna om att lösa problemen, och röstar på det. Vad partiet har för ursprung och åsikter om andra frågor bryr man sig inte om.
Dessa väljare ser alltså det hela som en åsiktsgungbräda, och att ställa sig runt mitten av den är totalt meningslöst. Men dessa väljare avser inte att ge frikort för ytterpartiet för alla tider. När övriga partier gör sig av med sina nuvarande partiledningar och hoppar på problemlösningståget sjunker ytterpartiet ihop som en sufflé.
De partier som framhärdar i att inte agera enligt väljarnas åsikter kan alltså sjunga och dansa, smutskasta, diskriminera, mobba och förakta men det är meningslöst och kontraproduktivt, och påminner bara om "Syföreningsboogie."


Liknande tankar som jag har, Seawolf, och tack för en länk till ett litet stycke sång och musik vars underliggande mening också jag ofta de senaste åren reflekterat över och inte minst här på upa…

En annan version men också med Charlie Norman kan lyssnas på här, och med en del tidstypiska bilder som får nostalgin att bli, ja, nostalgisk...

https://www.youtube.com/watch?v=w4pvCpyeBCo

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum