Avatar

Att kompromettra SD

av Håkan, Göteborg, onsdag, februari 26, 2020, 19:21 (36 dagar sedan) @ Pinja

Vi tänker ganska lika. Men hur blev denna "godhet" som så när har förstört vårt land och det vi ärv av våra förfäder en sådan destruktiv kraft mitt i all välmening. Dvs att den så starkt upplevda nödvändigheten att motsätta sig SD har spårat ur och förblindat så till den grad att landet nu befinns vara närmast en krigszon, utan motstycke i vår del av världen, som översköljs av en besinningslös kriminalitet, och där skjutningar, knivmord, och sprängningar inträffar varenda dag.

Ibland har jag önskat läsa en essä eller dylikt om detta. Är det någon som läst Ann Heberleins bok. Verkar vara slutsåld.

https://www.bokus.com/bok/9789198403107/den-banala-godheten-mangkultur-integration-och-...

Pinja

Har inte läst boken men har den på min tyvärr allt längre att-läsa-lista, Pinja, men essäer och debattartiklar och krönikor om dessa problem finns det gott om sedan många år.
Det är dock så att det mesta fram tills nu har publicerats där anständigt folk inte läser, för att något karikerande beskriva de många nätpublikationerna.

En krönika som tangerar det du nämner är denna som publicerades häromdagen i Kvartal.se, en av de nätpublikationer som alltid har varit helt rumsren. Och inte har kommentarsfält.

https://kvartal.se/artiklar/kronika-v8/

Det ligger en del i skribentens tankar om att det aldrig varit helt och hållet bra i Sverige eller i omvärlden, men att vi har lätt att låta dagens problem få gårdagens att bli vagare i konturerna.

Det är dock utan tvekan så att vi numera har en ny globalt ändrad värld framför oss, och jag läste nyss att flyktingströmmarna till Europa ökade under förra året, och som det ser ut i världen lär de fortsätta att öka.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum