Avatar

Ungern

av Håkan, Göteborg, torsdag, februari 27, 2020, 16:42 (41 dagar sedan) @ S-B A-son


Vilka källor har du på att Kent Ekeroth och Erik Almqvist har blivit uteslutna? Att de förlorat sina officiella uppdrag är en annan sak.

Citatet kommer från en intervju med Erik Almqvist. Jag är inte alls förvånad över att ni har en samsyn i dessa frågor. SD är ju i grunden ett konservativt och nationalistiskt parti.

Jag borde naturligtvis i stället för "Ungern är ett av de europeiska länder SD sätter främst" ha skrivit "Ungern är ett av de europeiska länder medlemmar inom SD sätter främst".

Mig veterligen har SD ingen officiell linje vad gäller Ungern.

Mvh Sven-Barry

Källor är Wiki och några dåtida tidningsartiklar, Sven-Barry, och om den ene säger wiki så här:

"Den 30 december 2012 meddelade Almqvist att han även lämnade sin riksdagsplats och avsade sig sitt medlemskap i partiet."

Om Kent Ekeroth säger wiki att han blev av med sin riksdagsplats då han genom en massiv enighet inom partiet inte nominerades inför 2018 års val, men jag har inte sett något om hans partimedlemskap - kanske du vet något?

Har man förlorat sina officiella, dvs SD, uppdrag är det inte SD de representerar i Ungern utan enbart sig själva.

Det där med citatet och hur du nu skriver att du inte alls är förvånad osv visar än en gång hur du försöker förleda läsarna Sven-Barry, genom att försöka få det till att det är SD jag håller med.
Jag skrev helt sanningsenligt att jag inte visste var citatet kom från och att det var innehållet i citatet jag höll med om. Skäms!

Vad i själva den citerade texten håller du inte med om, och hur skulle du i stället uttrycka det som uttrycks i citatet?

Och det du borde skrivit är nu nästan rätt, men det skulle vara "före detta medlemmar". Och eventuellt beträffande Kent Ekeroth "fortfarande medlem men utan uppdrag för partiet".

Noga med verkligheten är viktigt om vi ska få rätsida på landet Sven-Barry, och på upa.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum