Avatar

Ungern

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, februari 27, 2020, 17:21 (32 dagar sedan) @ Håkan


Vilka källor har du på att Kent Ekeroth och Erik Almqvist har blivit uteslutna? Att de förlorat sina officiella uppdrag är en annan sak.

Citatet kommer från en intervju med Erik Almqvist. Jag är inte alls förvånad över att ni har en samsyn i dessa frågor. SD är ju i grunden ett konservativt och nationalistiskt parti.

Jag borde naturligtvis i stället för "Ungern är ett av de europeiska länder SD sätter främst" ha skrivit "Ungern är ett av de europeiska länder medlemmar inom SD sätter främst".

Mig veterligen har SD ingen officiell linje vad gäller Ungern.

Mvh Sven-Barry


Källor är Wiki och några dåtida tidningsartiklar, Sven-Barry, och om den ene säger wiki så här:

"Den 30 december 2012 meddelade Almqvist att han även lämnade sin riksdagsplats och avsade sig sitt medlemskap i partiet."

Om Kent Ekeroth säger wiki att han blev av med sin riksdagsplats då han genom en massiv enighet inom partiet inte nominerades inför 2018 års val, men jag har inte sett något om hans partimedlemskap - kanske du vet något?

Jag vet att Åkesson skulle slänga ut Ekeroth ur partiet om han förlorade misshandelsmålet i Hovrätten vilket han inte gjorde. Och jag har inte sett något alls om uteslutning efter detta. Om han själv valt att lämna SD har jag ingen aning om. Vilket f.ö. också gäller Almqvist. Varken Almqvist eller Ekeroth har blivit uteslutna, något du hävdade!

Har man förlorat sina officiella, dvs SD, uppdrag är det inte SD de representerar i Ungern utan enbart sig själva.

Självklart är det så. Var har jag skrivit att de representerar SD i Ungern?


Det där med citatet och hur du nu skriver att du inte alls är förvånad osv visar än en gång hur du försöker förleda läsarna Sven-Barry, genom att försöka få det till att det är SD jag håller med.
Jag skrev helt sanningsenligt att jag inte visste var citatet kom från och att det var innehållet i citatet jag höll med om. Skäms!

Varför skall jag skämmas för att du håller med om ett citat från en möjligtvis f.d. SD-representant? Och var har jag skrivit att du håller med SD? Skäms själv. Du läser inlägg som fan läser bibeln.


Vad i själva den citerade texten håller du inte med om, och hur skulle du i stället uttrycka det som uttrycks i citatet?

Jag håller med om att Ungern är ett land präglat av socialkonservatism och att nationalism är norm i Ungern och den svenska fåran av genus och mångkulturalism får man leta efter sympati för. Frihetligt är något jag inte tycker landets styre är.


Och det du borde skrivit är nu nästan rätt, men det skulle vara "före detta medlemmar". Och eventuellt beträffande Kent Ekeroth "fortfarande medlem men utan uppdrag för partiet".

FFel!

Noga med verkligheten är viktigt om vi ska få rätsida på landet Sven-Barry, och på upa.

Exakt. Var vänlig att själv vara mer noggrann med densamma.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum