Avatar

Ungern

av Håkan, Göteborg, torsdag, februari 27, 2020, 17:28 (35 dagar sedan) @ Pinja

Jag kunde egentligen lika gärna ha skrivit upptagenheten vid SD, punkt. Vi gillar dom inte, men de hade rätt om invandringen, och nu har vi dom här. Det hade gått att undvika, men nu får vi stå vårt kast. Vi får lov att handskas med dom om vi så vill eller inte. Tiden att himla om rötter och 30-tal är över. Det hjälpte inte. Låt SD få ansvar så rasar dom ihop, det är nästan en naturlag. Och inför en invandringspolitik som har folkets stöd. Den torde ligga inte långt från den SD förfäktar. Och ni ska få se, snart nog är det procentuella stödet ensiffrigt igen.

Pinja

Det parti som kommer att fortsätta rasa ihop är S, Pinja, vare sig Löfven håller sig kvar eller inte.

Om SD ingår i regeringen efter 2022 vilket är ett av två möjliga scenarier, så tror jag inte deras väljarstöd därmed minskar till ensiffrigt i valet 2026.
En sådan regering skulle förutom SD bestå av M och KD, med en svag möjlighet att C (då utan Lööf) både vill vara med och får vara det, och med L om partiet finns kvar efter valet.

Det andra scenariet är att S kastar ut MP och det blir en desperat anti-SD samlingsregering med M och S, och med V som det traditionella käftande men alltid medröstande stödet. Väldigt osannolikt men vem vågar sia numera?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum