Avatar

Ungern

av Håkan, Göteborg, torsdag, februari 27, 2020, 17:45 (41 dagar sedan) @ S-B A-son

Och så var vi där igen...

"Hemsk utveckling i Ungern. Ungern är ett av de europeiska länder SD sätter främst. Erik Almqvist och Kent Ekeroth verkar idag i Ungern. ”Kort uttryckt kan man säga att frihetlig socialkonservatism och nationalism är norm i Ungern och den svenska fåran av genus och mångkulturalism får man leta efter sympati för.”"

Om någon väljer att lämna partiet efter kritik inifrån representerar denne inte längre partiet och inte heller den som fråntages sina partiuppdrag men möjligen är kvar som partimedlem - om Sven-Barry kallar detta för att de inte har blivit uteslutna ur SD utan själva lämnat är det OK språkligt men inte gentemot inlägget ovan.

"Citatet kommer från en intervju med Erik Almqvist. Jag är inte alls förvånad över att ni har en samsyn i dessa frågor. SD är ju i grunden ett konservativt och nationalistiskt parti."

Där har du hur läsaren ska koppla mig ihop med SD som parti, Sven-Barry, och också dina ord nu "att du håller med om ett citat från en möjligtvis f.d. SD-representant?"

Och det jag frågade efter som din egen syn på innehållet i citatet handlade inte om huruvida det stämmer på Ungern utan om hur du ser på hur Sverige borde beskrivas.

Men allvarligt, vad är detta ständiga flyttande av fokus mot mig för något?
Notera att mitt första inlägg inte alls handlar om dig utan om sakfrågor.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum