Avatar

Ungern

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, februari 27, 2020, 18:02 (32 dagar sedan) @ Pinja

Jag kunde egentligen lika gärna ha skrivit upptagenheten vid SD, punkt. Vi gillar dom inte, men de hade rätt om invandringen, och nu har vi dom här. Det hade gått att undvika, men nu får vi stå vårt kast. Vi får lov att handskas med dom om vi så vill eller inte. Tiden att himla om rötter och 30-tal är över. Det hjälpte inte. Låt SD få ansvar så rasar dom ihop, det är nästan en naturlag. Och inför en invandringspolitik som har folkets stöd. Den torde ligga inte långt från den SD förfäktar. Och ni ska få se, snart nog är det procentuella stödet ensiffrigt igen.

Pinja

Det bästa för Sveriges politiska liv vore om de andra politiska partierna tog debatten med SD. Som det hittills varit har man mer eller mindre blundat för dem.

SD har kanske tack vare detta faktum närmat sig de andra partierna i exempelvis abortfrågan och i EU-frågan där de för bara några månader sedan verkade för att gå ur EU.

Jag har också svårt för att tycka att de har "rätt" i invandringsfrågan därför att de historiskt sett alltid varit emot invandring och invandrare.

Det är en stor tragedi att de andra partierna släppt frågan så lättvindligt. "Öppna era hjärtan"-politiken från M var en total katastrof.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum