Avatar

Ett intressant alternativmedia...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, onsdag, mars 04, 2020, 11:02 (130 dagar sedan) @ morpheus

Nu byggs det och anläggs nya mackar lite här och var, även i vår stad även om trenden har varit vikande. På Hisingen har det byggts en ny precis vid Lundbytunnelns nedfart från Älvsborgsbron vid Bräcke (PREEM automatstation). Och vid Vädermotet från Norrleden bygger just nu CircleK en anläggning. Dessutom så byggs ALLA mackar i hela Sverige om där man byter ut de gamla järnrören till nya i plast. Detta gör man enligt den lag som påtvingade en ombyggnation. Så jag tror nog att petroleumföretagen har gjort kalkyler om framtiden som är mer exakta än Håkans vilda gissningar.

Ser man på bilparken i Spanien som består till säkert 90% av dieselbilar (*) med allt från osande 1-litersdieslar utan turbo till gigantiska BMW 730 så inser man hur ute i det blå MP och S med L och C befinner sig när man utgår från att det går att förbjuda försäljning av fossildrivna bilar med allt det för med sig. Det är lätt att förstå hur människor i glesbygd känner sig när MP fantiserar som värst.

https://www.nyteknik.se/fordon/fragetecken-kring-svenskt-bensinforbud-2030-6945302

(*) Siffrorna från min horisont sett. Jag vet att det pågår arbete i Spanien på samma sätt som i Sverige för förbud, men f-n tror att det kommer att lyckas. Ser det som politiskt omöjligt i slutänden.

För övrigt köpte jag min första Volvo i augusti i fjol. En SUV med minsta dieselmotorn. Den kör jag på 0,56 per mil blandad körning. En fantastiskt bra siffra. Än så länge är den miljöbil och därmed skattebefriad. Fantastiskt att regeringen från ena dagen till den andra ändrar sig så kapitalt över vad som är dåligt för miljön vs bra.

F.ö. håller jag med Gillberg till 100%

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum