Avatar

Alternativmedia, vilka fler finns?

av Håkan, Göteborg, fredag, mars 06, 2020, 15:24 (34 dagar sedan) @ Cthulu

Det är lite intressant att det är en sån oerhörd majoritet av de som benämns alternativmedia som är invandrarkritiska. Visst har det blivit en ganska stor fråga i vanliga människors liv men inte riktigt av _den_ digniteten så det skulle spegla andelen alternativmedia.

För mig är inte kvartal och quillette i samma världsdel som, bara för att ta några i högen, avpixlat och fria tider.

En orsak till den majoritet du nämner, Cthulu, om det nu är en majoritet, är att invandring och migration år för år blivit den dominerande frågan i Sverige och också i stora delar av världen.

Som jag svarade Sven-Barry och som jag hoppas han hör av sig om, så växer nya nätsidor lätt och billigt fram och någon brist på folk som har agendor och åsikter är det inte.

En fråga jag liksom du undrar lite över är hur många som läser de nätsidor som publicerar text, jag tror det är ett ganska litet sammanlagt antal människor, och att många sidor har ungefär samma läsekrets.

Kvartal och Quillette är bland de helt seriösa sidorna, liksom ledarsidorna.se och Henrik Jönssons lördagsbetraktelser och i viss mån hans Champagnemöten, men då jag aldrig läst avpixlat och Fria Tider endast en gång för några år sedan i samband med första bokmässedebaklet kan jag inte säga mer än att jag är säker på att du har rätt.

Det vore intressant att höra från Sven-Barry vars tråd och nätsidelistning detta är vad han själv har för åsikt om innehållet i de cirka tjugofem publikationer han letat fram.
Då han vet vad de huvudsakligen har för teman, islam och invandring, har han ju läst en hel del i dem alla.

Kan också påpeka för dem som inte redan förstår det, att också vi som skriver här gör det på ett alternativt medium...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum