Avatar

Åkesson ...

av Håkan, Göteborg, fredag, mars 06, 2020, 19:19 (33 dagar sedan) @ S-B A-son


Så bra att du noterade det. Så framgent ser man alltid din åsikt innan eller alldeles efter din länk. Utmärkt bäste Håkan.

Min åsikt om Åkessons resa till gränsen med utdelandet av flygblad är att jippot är oerhört smaklöst. Naturligtvis får han maximal mediatäckning.

Till skillnad mot din "tro" anser jag inte att Åkesson och hans av honom välstyrda parti gagnas av detta. Snarare är det de redan övertygade hardcoreentusiasterna som gillar detta och kanske avfällingarna i Alternativ för Sverige men allmänheten i stort tycker nog att detta har passerat gränsen. Sic!

Och lite kul att du skriver "Trist förutsägbart". utan att skriva vad du menar med denna utsago.

Mvh Sven-Barry

Ibland skriver jag en hel del ihop med att jag länkar, Sven-Barry, ibland är det endast länken i förhoppning om kommentarer - precis som du gör så inga problem utöver att ha lite kul gnabbande som vi alltid haft sedan början av årtusendet eller hur?

Jag har ingen "tro" om gagnandet av detta spektakel vilket du helt riktigt kallar jippo, jag ser på de tio år som gått sedan SD kom in i riksdagen.

Med ditt språkbruk är snart en fjärdedel av Sveriges väljare hardcoreentusiaster, och med trist förutsägbart menade jag vid det tillfället en nyhetsartikel i GP och en krönika i samma tidning av deras kulturredaktör, men uttrycket stämmer också på ditt inlägg som jag just kommenterar.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum