Avatar

Åkesson ...

av Håkan, Göteborg, lördag, mars 07, 2020, 12:51 (33 dagar sedan) @ Seawolf

Bättre borde du kunna, S-B

Det är värt att notera att begabbarna av Åkessons besök i Turkiet INTE propagerar emot budskapet som är att att Sverige är fullt och inte vill ha in fler unga män från Afganistan m.fl. länder. För detta är ju den nuvarande svenska inställningen i frågan, mest som folklig opinion men också av hos M, KD och SD och S(fast bara gråsossarna), tillsammans en betryggande politisk majoritet.
https://www.svd.se/majoritet-vill-att-sverige-ska-ta-emot-farre-flyktingar/i/senaste

Begabbarna målar i stället upp det oerhörda i att han åkt ned och spridit denna sanna bild av situationen med flygblad.....allt i linje med den svenska rödgröna mediamaffians princip att alltid försöka undertrycka spridning av sanningar som de inte tycker om.

I den länkade artikeln som denna gång inte var bakom betalvägg nämns det där att Sverige ligger på EUs miniminivå beträffande invandring/migration/asyl, Seawolf och alla, och att detta abrupta lappkast skedde senhösten 2015.

Jag tror många tolkar detta som att alla andra länder i EU tar emot lika många flyktingar som Sverige eller till och med fler, och i artikeln nämndes inget om att det är fortsatt så att Sveriges befolkning ökar snabbare genom invandring än något annat land i Europa, sett till befolkningsmängden. Detta dels genom en fortsatt enorm mängd asylsökande och dels genom anhöriginvandring i olika former.

Dagens ledarartikel i Göteborgs-Posten tar upp en del av de samhällsproblem som bland annat medför ständigt ökande opinionssiffror för SD, oavsett flygblad eller järnrör, eftersom allt fler väljare tröttnar på åratal av tomma ord från de partier som faktiskt är eller har varit i regeringsställning.

https://www.gp.se/ledare/välfärdsbrottsligheten-måste-strypas-1.24983375

Om SD kommer i regeringsställning visar det sig dock med största sannolikhet att de inte vänder utvecklingen de heller, det är mycket som redan gått för långt.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum