Avatar

Åkesson ...

av Håkan, Göteborg, onsdag, mars 11, 2020, 14:45 (28 dagar sedan) @ Seawolf

Det verkliga och kolossala hindret för Sverige att ändra riktning är dels att S har permanent tappat sina gråsossar som med erfarenhet av att jobba i det privata näringslivet ochså fattade vad som behövs för att landet skall ticka.
Dels är det att frigöra sig från att premiera alla som inte sköter sig respektive som det är så himla synd om, på bekostnad av de som gör det.
Den politiska klassen tror att svenska folket accepterar att man delar ut pengar till låtsassjuka och invandrare som inte kan eller vill få jobb, men som ändå skall ha rätt till all samhällsservice och helst gratis, vilket den inte är för de som knegar på.
Det accepterar inte svenska folket i genomsnitt. Raseriet kommer att växa och växa mycket fortare än de eventuella ändringar i systemen som skulle krävas.
Att media, politiker och journalister attackerar och förnedrar de som vågar protestera men som saknar verbal finess håller visserligen nere antalet öppet protesterande, men vreden och antalet av dem ökar snarare fortare av det.

Som en illustration till det Seawolf skriver, och i väntan på att Sven-Barry förhoppningsvis återkommer med några exempel på varför han är helt övertygad om att det kommer att bli bättre på flera eller alla de områden han nämnde i sin önskelista, så är det allt fler som känner sig som hundar...

https://detgodasamhallet.com/2020/03/11/patrik-engellau-ar-jag-en-hund/#more-24105

...och med all rätt, tyvärr.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum