Avatar

Liten Torsdagsfundering

av Seawolf @, fredag, mars 13, 2020, 05:48 (17 dagar sedan) @ Håkan

Njae, Seawolf, jag tänkte inte på viruset i sig utan på de effekter det haft och som sprider sig, minskat flygande, minskat nöjesresande, produktionsminskning och så vidare - allt sådant som miljöaktivister ständigt vill åstadkomma.

Nu händer just detta och vi ser vad som omedelbart blir följdverkningarna och än så länge har jag inte sett eller hört ett knyst från Miljöpartiet...

Håkan

Redan Machiavellis "Fursten" visste att klargöra att Homo Sapiens minne bara omfattar max 2 år, sen har de glömt allt de kände och upplevde. När alltså Coronaviruset har ebbat ut om några år så finns ett stort sug efter att konsumera och resa och det hela tar fart som aldrig förr.
Begå inte misstaget att tro att industrinationenernas befolkning ändrar ideal och vanor bara för att de rödgröna PK-klanerna ensidigt mässar om jordens CO2-undergång och håller nere andra åsikter med alla medel i det offentliga rummet.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum