Avatar

Liten Torsdagsfundering

av Seawolf @, fredag, mars 13, 2020, 10:49 (23 dagar sedan) @ Håkan


Redan Machiavellis "Fursten" visste att klargöra att Homo Sapiens minne bara omfattar max 2 år, sen har de glömt allt de kände och upplevde. När alltså Coronaviruset har ebbat ut om några år så finns ett stort sug efter att konsumera och resa och det hela tar fart som aldrig förr.
Begå inte misstaget att tro att industrinationenernas befolkning ändrar ideal och vanor bara för att de rödgröna PK-klanerna ensidigt mässar om jordens CO2-undergång och håller nere andra åsikter med alla medel i det offentliga rummet.


Visst är det så, Seawolf, och samma oförmåga att förstå hur människor funkar finns inom vänsterrörelserna - som ju också i stort sett miljörörelserna ingår i.

Men åter till min något ironiska fundering, och för att endast titta på flyget som ju varit Greta Thunbergs främsta symbol, nu är flygandet dramatiskt minskat just som hon ville att det skulle bli.
Hon och hela den globala väckelserörelse som vuxit upp runt henne har också varit närmast övertydliga med att det inte kan ske stegvis och med koll på konsekvenser utan måste ske NU!
Huset brinner och beslutsfattare ska känna att det är panik osv.

Flygbolag har gått i konkurs och fler kommer, enorma mängder arbetslösa och inte bara inom flygbolagen utan i mängder av spin-off påverkade näringar, och vi har bara sett början på kedjereaktionerna.

Och för att tala med vår bevingade statsministers ord, ingen klimataktivist såg det komma...

Håkan


När Coronat ebbat ut och halva flygplansbranchen konkat, så finns både flygplatser, flygplan och piloter kvar. Äldre skrynkligare flygvärdinnor har fått sparken. Suget efter att fläka sig runt i världen blommar ut i full kraft, och eftersom planen då är dj-t billiga och soppapriserna lägre än förut, så kommer flygandet att återigen antaga episk omfattning, med nya unga och fräscha flygvärdinnor.....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum