Avatar

Liten Torsdagsfundering

av Seawolf @, söndag, mars 15, 2020, 14:24 (18 dagar sedan) @ Håkan


När Coronat ebbat ut och halva flygplansbranchen konkat, så finns både flygplatser, flygplan och piloter kvar. Äldre skrynkligare flygvärdinnor har fått sparken. Suget efter att fläka sig runt i världen blommar ut i full kraft, och eftersom planen då är dj-t billiga och soppapriserna lägre än förut, så kommer flygandet att återigen antaga episk omfattning, med nya unga och fräscha flygvärdinnor.....


Har som god svensk väntat lagom tid med att komma med ett lagom svar, Seawolf, men nu är det nog tid att länka till en som liksom jag inte tror vi behöver hamstra.

https://kvartal.se/artiklar/kronika-vecka-11/

Det tycks dock som att få människor är lika coola som vi, även om nog många samtidigt ser fram emot sexigare flygvärdinnor medan de preppar...

Håkan

Jomen, jag funderar på att ladda med något femtital kilo potatis att lägga i mörka källaren. Plus lite oattraktiva konserver som fiskbullar (allt i enlighet med två bevingade ord: a) It tastes like shit, but you can live on it" (Crocodile Dundee). b) Hungern är bästa kryddan.
Handsprit är ju slut i hela landet, så jag kör med rödsprit, följt av lite handkräm, för att inte händerna skall torka ut alldeles.

För övrigt tillhör jag riskgrupp hög: Diabetes typ2, förmaksflimmb er och astma. Så därför är jag nästan uteslutande på ön nu i nära total isolering från alla.

Apropå berömda uttalanden så är ju detta numera obestridligt: " Vad fan får vi för pengarna?"

Beträffande flygvärdinnor anser jag att erfarenhet och skinn på näsan trumfar ungdom och släthet. Precis som i alla yrken så är några decenniers yrkeserfarenhet bara positivt.

Men jag åker helst ingenstans alls, det var faktiskt 8 år sen jag flög senast....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum