Avatar

Liten Torsdagsfundering

av Håkan, Göteborg, söndag, mars 15, 2020, 16:56 (24 dagar sedan) @ Seawolf


Jomen, jag funderar på att ladda med något femtital kilo potatis att lägga i mörka källaren. Plus lite oattraktiva konserver som fiskbullar (allt i enlighet med två bevingade ord: a) It tastes like shit, but you can live on it" (Crocodile Dundee). b) Hungern är bästa kryddan.
Handsprit är ju slut i hela landet, så jag kör med rödsprit, följt av lite handkräm, för att inte händerna skall torka ut alldeles.

För övrigt tillhör jag riskgrupp hög: Diabetes typ2, förmaksflimmb er och astma. Så därför är jag nästan uteslutande på ön nu i nära total isolering från alla.

Apropå berömda uttalanden så är ju detta numera obestridligt: " Vad fan får vi för pengarna?"

Beträffande flygvärdinnor anser jag att erfarenhet och skinn på näsan trumfar ungdom och släthet. Precis som i alla yrken så är några decenniers yrkeserfarenhet bara positivt.

Men jag åker helst ingenstans alls, det var faktiskt 8 år sen jag flög senast....

Tråkigt att höra om åkommorna, Seawolf, men i övrigt är mitt intryck att du har bra koll på det mesta.

Jag och sonen var och handlade som vanligt i fredags i en av de stora Coop i närheten, det fanns några hyllor som var lite glesare än vanligt men det var allt vi såg. Måhända är göteborgare lite mindre lättskrämda än stockholmare...

En intressant observation jag gjort under snart ett halvsekel av flygande är att ingen passagerare väljer flygbolag efter flygvärdinnornas erfarenhet, men av någon anledning har många i alla tider gillat asiatiska bolag...

Så är det bara eftersom krissituationer när man väl är i luften kommer oväntat men drinken och leendet ser man fram emot, och det händer att man får viss kontakt att spinna vidare på.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum