Avatar

Liten Torsdagsfundering

av Seawolf @, söndag, mars 15, 2020, 20:41 (24 dagar sedan) @ Error Flynn

...
Apropå berömda uttalanden så är ju detta numera obestridligt: " Vad fan får vi för pengarna?"
...

Jag kan inte låta bli att undra: " Vad fan vill du ha för pengarna?" Gratis potatis? Konserverad pölsa?

Error

Mantrat som tjôtats om av rödgröna politiker under decennier är:
"SKOLA VÅRD OMSORG"
och detta har till förbannelse utlovats i val efter val och fått motivera ett världsmästerskap i skattehöjarfrensi där nya former av skatter har uppfunnits på löpande band.

- Skolan faller ihop på grund av idiotlöner för lärare samt total avsaknad av lärarbefogenheter.
- Vården har upprepat hamnat i "stabsläge" redan i vanliga fall, och inga reserver och inga lager av förnödenheter finns, så en pandemi kommer att krossa den totalt....
- Omsorg om behövande som bl.a. äldre innebär sängläggning på eftermiddagen och blöjor i stället för toaletthjälp. Dessutom har man skrotat nästan alla ålderdomshem så att de gamla ligger hemma i total isolering utom en förbifladdrande stackars hemvårdare några minuter per dygn.
- Fattigpensioner till de som jobbat hela livet så de nättopp inte svälter ihjäl.

Vad jag själv vill ha ordnar sig, jag har aldrig trott ett ögonblick på att politikerna skall ge mig något som gammal och har agerat därefter i nästan hela livet.

Men jag anser det kriminellt av våra regeringar har haft mage att förstöra världens högsta skatteintäkter på idiotier och inte på det som de har motiverat dessa höga skatter med.

Så alltså: VAD FAN FÅR VI FÖR PENGARNA trots världens högsta skatter?

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum