Avatar

Alternativmedia, vilka fler finns?

av Håkan, Göteborg, söndag, mars 22, 2020, 11:08 (18 dagar sedan) @ Rövarn

...länkar...
Finns som sagt säkert många fler och tar gärna emot fler tips. De flesta har jag snott från Wikipedia men inte alla.

Mvh Sven-Barry


Jag tycker det är ganska intressant att just "högersidor" benämns som det negativt klingande "alternativmedia" såsom nyheteridag och ledarsidorna (som f.ö. drivs av en sosse) medan "vänstersidor" såsom expo och interasistmen ibland använts som fakta i etablerade medias (SVT, SR, TV4, SvD, DN, AB, Expressen m.fl.) nyhetsrapportering.

Kan du förklara för mig varför "vänstersidorna" inte får epitet i etablerad media?

Jag tror mig veta varför, men kan du förklara för mig på ett pedagogiskt sätt så att jag verkligen förstår att jag har fel?

En fråga till: Kan du länka till motsvarande lista för "vänstersidor" på Wikipedia?

Jag tror mig veta varför du inte kan, men men kan du förklara för mig på ett pedagogiskt sätt så att jag förstår varför?

https://sv.wikipedia.org/wiki/Alternativa_medier

Jag tror att Sven-Barry har en del annat än upa att bry sig om i dessa dagar, Rövarn, men i väntan på honom och den högst relevanta fråga du ställer så länkar jag till en artikel om swishhoror då det var något vi debatterade för en tid sedan - eller tjafsade om kanske är ett bättre uttryck.

Jag såg de etablerade medierna som mer av tiggare än de alternativa, de senare kan man läsa eller lyssna på och betala en valfri slant för om man vill, men oavsett kan man läsa eller lyssna.
Icke så de etablerade, det mesta är bakom betalvägg och man får inte ens ha annonsblockerare, men att använda ordet tiggare om dem gick inte an, endast om de alternativa.

https://detgodasamhallet.com/2020/03/22/bitte-assarmo-ar-det-nu-de-fina-journalisterna-...

Få se hur det fria ordet används framöver.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum