Avatar

Liten Fredagsfundering

av Håkan, Göteborg, måndag, mars 23, 2020, 12:27 (17 dagar sedan) @ Seawolf

Hah!
Tror du på fullt allvar att de svenska väljarna kommer att reagera på sanna fakta och verkliga händelseförlopp, och att de därigenom skulle rösta på något annat än S, V, MP och C?

Studera vilka partisympatier kvinnor under 40 har, lägg till det hur "utsatta områden" röstar.
Begrunda även vilka program som Public Service prioriterar: Fjantprogramserier, sport, Mello osv, samt en flora av olika s.k. debatt- och diskussionsprogram samt nyhetsinslag, vilka samtliga släpar in rödgröna aktivister i studion, och enstaka konservativa som därstädes inte får en syl i vädret utan att den selektivt inbjudna rödgröna publiken ljudligt uttrycker sitt missnöje.

Coronaviruset medför en enorm lättnad för regeringen då detta tar fokus från den totalt vansinniga invandringspolitiken, och i stället ger möjlighet att via statstelevisionen framställa sig den landsfaderliga räddaren av Sverige.....

Har för säkerhets skull läst igenom vad jag skrev, Seawolf, men jag kan inte hitta något om svenska väljare eller hur de kommer att reagera eller rösta. Det kanske bara var allmän frustration över väljarkåren och hur den är.

Men då du nu har ställt frågan tror jag SD är det parti som får flest röster, men om det blir S eller M som blir tvåa är mer osäkert. Som alltid med reservation för sådant ingen just nu kan se komma.

I går och i dag har Göteborgs-Posten granskande artiklar av SD, som parti och dess bakgrund och personer, och i dag hur det nu ser ut i de kommuner där SD har blivit dominerande.
Också mycket intressant läsning, och trots att artiklarna är mycket sakliga skymtar en del fram, som att SD inte värnar den fria konsten till exempel.

Det jag läser är att det är just det de gör, värnar att konsten ska vara just fri, men att skattebetalares pengar ska användas till annat.

En annan, som är raka motsatsen till SD, har samma åsikt och han framför dem på ett minst sagt tydligt sätt i Kommunfullmäktige i Örebro, kolla på Markus Allard och kromad äppleskrutt…

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum