Avatar

En båtrelevant fråga

av Håkan, Göteborg, måndag, april 13, 2020, 18:00 (1472 dagar sedan) @ morpheus


Jag lider mer med din dotter i London, där kan det inte vara roligt att vara instängd i ett bås? Om man ser på hur andra länder har stängt ner och ändå har en hög dödlighet bland sin befolkning, dock med den skillnaden att de är många fler invånare men ändå har ju sättet man hanterar det här tycker jag visar på kunskap och medvetenhet istället för panikåtgärder. USA leder just nu ligan med över 22000 tätt följt av Italien och Spanien.

Jag pratar med henne någon gång i veckan, morpheus, och hon har det skapligt än så länge och när jag ringde henne för två dagar sedan textade hon tillbaka om jag kunde ringa igen på kvällen för hon var just ute och cyklade i centrala London...

Hon bor sedan något halvår i ett dubbelhus, två semi-detached houses, i skapligt centrala London något åt det nordöstra hållet och med sådär en halvtimmes promenad rakt söderöver till Themsen ungefär mellan London Eye och Tower Bridge. Alltså för Londonförhållanden smack i centrum...

De är sju som delar boendet, fyra han och tre hon (ingen hen just nu men hon har bott ihop med sådana också och andra varianter i alla år tidigare), och tre av dem har flyttat till föräldrar eller andra då de har blivit utan jobb. Dottern har sitt jobb kvar men sköter det hemifrån, och de är fyra som har det på sådant sätt tills vidare.

Jag undrade över att vara ute och cykla då jag ringde senare på kvällen, och hon sade lite lättsamt sådär att man får ju gå ut för att hämta luft...men på min fråga om det inkluderade att cykla runt i centrum med Piccadilly och Trafalgar Square osv viftade hon bort det sådär som bara tjugoplustjejer kan.

Jag tror läget är en mix av strikta åtgärder och myndighetsövervakning och å andra sidan, ja engelsmän...och min dotter, bless the Little Life.

Men seriöst, hon berättade att London var nästan tomt på folk och trafik, det var som befinna sig i en apokalypsfilm. Vart detta ska ta vägen med hela världens strukturer blir spännande att följa, från parkettplats.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum