Avatar

Den här Henrik Jönsson handlar inte om Corona...

av Håkan, Göteborg, lördag, april 18, 2020, 17:40 (1441 dagar sedan) @ Seawolf

Har redan set och länkat till denna på FB.....

Det som är synnerligen märkligt är att inte oppositionspartierna sedan läge förespråkat synpunkter av denna typ. (Min egen reaktion på läget i Sverige var redan 1965 att "ge mig Sveriges Radio och TV, och jag skall få svenska folket att tycka vad fan som helst efter ett tag...." Se bara på vad Hitler åstadkom.)

De vi ännu i alltför stor utsträckning ser som oppositionspartier är tyvärr numera endast en del av den gemensamma politiska kretsen, Seawolf och alla, vilket också leder till att endast yttre fiender bemöts.

Detta vet jag att du vet Seawolf och förhoppningsvis väldigt många fler inför nästa val, när eller om det blir något.

Jag ser de pågående procedurerna att införa dekret i Sverige som alarmerande och inte minst då det bakom kulisserna (med Stefan Löfven som marionetten som allt mer påminner om Claes Eriksson i sin fåtölj med sitt förbindliga småleende) finns religiösa krafter i kombo med radikalsocialistiska och identitetspolitiska - och med kultur återigen som uppfostringsredskap, isses.

Men vad kommer det att finnas för kulturalternativ 2022? Jimmie är lika mycket kulturverktygspolitiker som alla andra och några konkreta ideér om hur allt annat ska redas upp har varken han eller någon annan heller.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum