Avatar

Effekter av Corona del fyra.

av Håkan, Göteborg, söndag, april 19, 2020, 13:33 (1439 dagar sedan) @ Seawolf

Tänk vilken lycklig slump det är att de äldre med hemtjänst och i äldreboenden får sitt behov av hjälp utfört av personer som varken har tillräckliga personliga skydd, tillräcklig kunskap, och tillräcklig tid, och som dessutom inte testas för Corona-smitta. Sådant skulle ju kosta extra. Dessutom finns ju den outtalade vinsten att många gamla dör, vilket minskar samhällskostnader för deras vård och för deras kommande pensionsutbetalningar.

Incitamentet för våra politiker och t.ex. folkhälsomyndigheten samt kommunerna att gör något åt situationen är alltså 100% negativt.

Det hela kan sägas vara i enlighet dels med utpekandet av "köttberget" och den i Sverige rådande ungdomshysterin, dels med den urgamla traditionen med "ättestupan".

På ett av de alternativa media jag hemsöker finns i dag denna artikel med länkar i artikeln, Seawolf och Cthulu och alla, och visst är det skrämmande hur det verkar styras i riktning svensk ättestupa.

https://detgodasamhallet.com/2020/04/19/patrik-engellau-den-svenska-modellen/#more-26529

Läser också om hur stor övervikt det är bland människor med utrikes bakgrund i både behov av vård och i antalet dödsfall, inte bara bland folk i allmänhet utan också bland vårdpersonal och inte bara i Sverige, i London var de tio första sådana dödsfallen bland vårdpersonal människor födda utanför England.

Håkan
sjuttioplussare med attityd


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum