Avatar

Pocket Ship och Svensk vardag

av Rövarn ⌂ @, fredag, maj 15, 2020, 22:03 (1440 dagar sedan) @ Pinja

Youtube förslår den här lilla filmen för mig. Och varför inte. Man blir på gott humör av att se den.

https://www.youtube.com/watch?v=4qXQ4HJihr4

Pinja

Kollade en stund på videon och gillade både båten och filmen, fick mig att tänka på och drömma tillbaka till sommaren då jag tågade (med SJ) upp till Tomas E´s trosa (eller var det Tomas E i Trosa?) och var med honom ut i hans lakanstork på hans vatten under två dagar. Jag fick sitta och dra i olika snören så torkningen skulle gå så snabbt som möjligt innan vi kom hem, vi hade bra torkvind för hans tork hade aldrig gått så snabbt som när jag drog i snörena. Sa han i alla fall, eller så minns jag fel. Någon riktig dieselmotor fanns inte, däremot fanns en liten en som kunde ladda batteriet (ja, det fanns bara ett batteri på hela båten!!!) och som dessutom i nödfall kunde användas vid tilläggning eftersom den var kopplad till en slags propeller under torken.


Alltnog. Kollade som sagt lite på videon på Youtube, fick efter en stund upp reklam om "WinZip Driver Updater", stängde genast av filmen! Youtube, som är Google, tillåter alltså reklam för företag som ägnar sig åt spridning av ren malware programvara samtidigt som de blockerar innehåll som KAN vara kritisk mot staten efter påtryckning av just staten! Fy fan.

Jag hänvisar till Håkans länk om vad som försiggår på Youtube och andra plattformar, Facebook har jag mer eller mindre slutat använda, Twitter likaså.


Länk: Malware!

Länk till Googles egna sökning på: WinZip Driver Updater

Håkans länk: Länk

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum