Avatar

Uselt landsförräderi eller hedervärd patriotism?

av Håkan, Göteborg, söndag, maj 31, 2020, 14:50 (44 dagar sedan) @ Pinja

Bra men lite låångt. Hans frånkännande av s´ alla förtjänster sänker hans trovärdighet lite tycker jag. Just det tidiga 1900-talets s var en viktig framgångsfaktor för Sverige, me när man nådde fram till skiftet 70-talet och vänstervågen gick allt åt helvete. Det är otroligt hur mycket elände som kan spårat till denna tid av paradigmskifte i det svenska samhället.

Pinja

En snabb kommentar i förhoppning at det kommer fler, Pinja, riktigt att det vart ganska långt och ungefär dubbelt mot hans vanliga poddar och huruvida det förblev innehållsrikt och intressant är upp till var och en att tycka.

En grej om det där med trovärdighet - om någon säger något i en viss sakfråga som kan ifrågasättas, leder det till att generellt ifrågasätta allt som sägs?

Ibland är det så och inte minst bland nutidens influencers som uteslutande är folk som försöker leva på sponsorer som i sin tur vill att följarna ska köpa deras produkter, men bland alla de andra är det en blandning av väl grundade påståenden, mindre väl grundade påståenden och en del riktigt roliga grejer.

Ganska mänskligt och till förvillelse likt upa faktiskt...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum