Avatar

Inte bara i alternativa media...

av Håkan, Göteborg, söndag, juni 07, 2020, 13:44 (33 dagar sedan) @ Rövarn

Har någon läst någonstans i svensk media att Floyd var en nio gånger straffad brottsling, en gång ett mångårigt fängelsestraff för att ha vapenhotat en gravid kvinna medan han och ett gäng plundrade hennes hem, eller att han var hög på knark och försökt köpa något med falska pengar då han togs fast?

Håkan
all lives matter


Nej, för det passar inte svensk medias intresse.

Jag ser i mitt Twitterflöde nu mängder med filmklipp som visar mobben ge sig på poliser, däribland svarta, bla. en 77-årig pensionerad svart polis som försöker stoppa en plundring av en butik blir skjuten till döds. Detta har inget med rasism eller BLM att göra!

Några exempel jag ser i flödet just nu
https://twitter.com/RitaPanahi/status/1269093560680247296

https://twitter.com/Michael_Heaver/status/1269316051378098188

Rövarn
all lives matter

Det är ett välkänt faktum att demonstrationer utnyttjas av folk med egna intressen, Rövarn, och dessa intressen kan vara allt från att samtidigt få fram extrema politiska åsikter till intresset att få tag i dyra saker från plundring av butiker, och som bonus för många också att kunna slå sönder saker och misshandla människor.

Nu använder i övrigt hedervärda människor Floyd för sina egna intressen, inklusive en åtta minuter och ett antal sekunder lång tystnad för att hedra hans minne.
Inte en enda av dessa som stod tysta skulle ha ägnat en tanke åt att hedra drogberoende återfallsförbrytare medan de lever - men nu är den här mannen användbar.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum