Avatar

Jimmy har helt rätt tycker jag

av Håkan, Göteborg, söndag, juni 07, 2020, 15:12 (419 dagar sedan) @ Pinja

Det är något väldigt svenskt över det som utspelar sig, Pinja, med att under lång tid framhärda i att allt är under kontroll och sedan snabbt svänga om när ljuset i tunneln visar sig vara tåget - och snart därefter påstå att allt hela tiden varit under kontroll och det där med tåget var ju bara en rälsbuss och inte ens på väg åt vårt håll. Egentligen.

Uttrycket "såg det inte komma" blir vår statsministers eftermäle, troligen efter nästa val, men Tegnell kommer att kastas till vargarna innan dess.
Eller under en buss som Henrik Jönsson, denne så misskrediterade man, uttryckte det i förra lördagens video som han utan betalvägg låter alla människor ta del av.

Socialdemokratiska partiet har numera en flera årtionden lång historia av tilltagande missbruk av det avskaffade tjänstemannaansvaret, vilket Henrik Jönsson (osv...) i gårdagens video tar upp med exempel som förskräcker.

Och visst har Jimmie rätt i sin kritik, men en tjänsteman avgår inte utan blir antingen uppsagd av sin chef eller säger upp sig själv. Alternativt slutar att visa sig i stället för statsministern och låter Stefan Löven stå där och berätta varför Sverige närmar sig femtusen döda medan resten av Norden tillsammans bara har en fjärdedel så många och med minskande proportion. Det blir ju tåget, eller bussen, snart därefter ändå för Tegnell som ju faktiskt inte haft ett enda rätt hittills.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum