Avatar

Fuck cancer!

av Rövarn ⌂ @, torsdag, juni 11, 2020, 15:04 (33 dagar sedan)

Pappa, som några av er träffat, fick beskedet för några år sedan, cancer i ena lungan. Kanske beroende på ett helt arbetsliv som sotare tillika rökare, vem vet? Operation för nästan två år sedan, hela lungan togs bort och därefter giftbehandling. Nu blir han anfådd bara av att prata eller av att flytta sig från köket till tv-rummet, men han är enligt prover fri från ytterligare cancer. Han hann vara lycklig pensionär under några år.

Mamma, som några av er träffat, lider av svår minnesförlust. Hon kommer fortfarande ihåg oss familjemedlemmar, men har inte närminne att minnas vad vi pratar om eller vad hon gör. Hon hann vara lycklig pensionär en kort tid, om man nu inte räknar att inte minnas något som olyckligt, det är ju trots all mest omgivningen som drabbas...

Min moster, som ingen av er träffat och som är yngre än mamma börjar visar tydliga tecken på samma åkomma som mamma.

Min farbror, som ingen av er träffat och som är yngre än pappa fick vara pensionär några månader när han fick beskedet om cancer i magen för 1,5 år sen, tuff giftbehandling förra våren. I veckan kom besked att behandlingen inte tagit, cancern växer istället. Han väljer att inte fortsätta behandling, smärtstillande nu någon månad, max ett halvår... :cry:

Jag snart 55, vad väntar? Ska jag nyttja en förtöjningstamp (jag har några såna sparade, trots obefintligt med båtar) direkt och hänga mig i närmsta stolpe?

Fast mamma har ju en äldre bror kvar, han visar inga tecken på varken det ena eller det andra, jag kanske ska ta rygg på honom och hoppas på det bästa?

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum