Avatar

Fuck cancer!

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, fredag, juni 12, 2020, 16:33 (30 dagar sedan) @ Rövarn

Pappa, som några av er träffat, fick beskedet för några år sedan, cancer i ena lungan. Kanske beroende på ett helt arbetsliv som sotare tillika rökare, vem vet? Operation för nästan två år sedan, hela lungan togs bort och därefter giftbehandling. Nu blir han anfådd bara av att prata eller av att flytta sig från köket till tv-rummet, men han är enligt prover fri från ytterligare cancer. Han hann vara lycklig pensionär under några år.

Mamma, som några av er träffat, lider av svår minnesförlust. Hon kommer fortfarande ihåg oss familjemedlemmar, men har inte närminne att minnas vad vi pratar om eller vad hon gör. Hon hann vara lycklig pensionär en kort tid, om man nu inte räknar att inte minnas något som olyckligt, det är ju trots all mest omgivningen som drabbas...

Min moster, som ingen av er träffat och som är yngre än mamma börjar visar tydliga tecken på samma åkomma som mamma.

Min farbror, som ingen av er träffat och som är yngre än pappa fick vara pensionär några månader när han fick beskedet om cancer i magen för 1,5 år sen, tuff giftbehandling förra våren. I veckan kom besked att behandlingen inte tagit, cancern växer istället. Han väljer att inte fortsätta behandling, smärtstillande nu någon månad, max ett halvår... :cry:

Jag snart 55, vad väntar? Ska jag nyttja en förtöjningstamp (jag har några såna sparade, trots obefintligt med båtar) direkt och hänga mig i närmsta stolpe?

Fast mamma har ju en äldre bror kvar, han visar inga tecken på varken det ena eller det andra, jag kanske ska ta rygg på honom och hoppas på det bästa?

Tråkigt att höra om din familj.

Vi är ju alla i den åldern som en vän till mig kallar dödsåldern. Dvs ens vänner, föräldrar och släkt får svåra sjukdomar och faller ifrån alldeles för tidigt. Jag har alldeles för stor erfarenhet i detta ämne.
Jag är glad över att vara kvar trots vissa minimala krämpor.
Hoppas du kan behålla hoppet och ha kvar glädjen över livet. Kaffet i bersån, en öl med polarna, spritfest på det lokala haket :wow: :-D

Allt gott till dig och din familj önskar Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum