Avatar

De olika styrelsesätten i världen.

av Seawolf @, fredag, juni 19, 2020, 07:33 (26 dagar sedan) @ Håkan


Sverige har utsatts för en total kidnappning av de rödgröna, och mest av S, så att allt, precis allt, från minsta offentligt subventionerad organisation, via alla offentliga institutioner och verk, departement, public service och merparten av alla presstödspublikationer är totalinfiltrerat av S-sympatisörer.
Hela den svenska samhällsapparaten har bara en enda inriktning, nämligen att få S att behålla makten i landet, allt annat är sekundärt och underordnat.
Den kroniska infiltreringen av allt detta har dessutom delsyftet att skapa anställningar och fixa fram lägenheter till alla S's verksammas barn och barnbarn.
Ett av medlen för att låsa fast makten är den enorma satsning S gör och har gjort på att skaffa bidragstagare som helt eller delvis känner sig helt beroende av S och som röstar på dem.
Ett rimmligt antagande är att andelen väljare som tillhör denna bidragsgrupp är c:a 12%, och ytterligare c:a 12% utgörs av alla anställda S-politruker enligt ovan.
Sen finns det nog c:a 5% av väljarna som oavsett allt annat är så ideologiskt indoktrinerade att de bara inte kan tänka alls.

Det finns fler faktorer i denna process, till exempel religioners (notera plural) ökande inflytande i regeringen, och det som kallas identitetspolitik och som numera blir allt svårare att skilja från rasism.
Vita människor känner ju av det så smått numera då vi ska falla på knä inför demonstranter...

Ett annat aktuellt exempel kan vara att Sveriges UD nu släpper avrådandet om resor till tio länder, och inte för att någon egen analys gjorts utan av den enda orsaken att just dessa länder valt att tillåta resande från Sverige.

Mer om detta i den länkade artikeln.

https://ledarsidorna.se/2020/06/sa-forsamras-stamningen-pa-ud-efter-eus-gransoppnande/

Håkan

Inlämmandet av religioner i S är en del av infiltrationsstrategin. Redan innan den islamska invandringen så satsade S på att via https://trosolidaritet.se/ inkorporera de kristna till den Socialdemokratiska maktapparaten. Denna organisation styr i praktiken det mesta av betydelse inom Svenska Kyrkan, och den jobbar nu febrilt för att inlämma Islam under sina vingar också. Utan att begripa att de i stället kommer att tuggas upp av islam. Alltså samma naivitet som orsakade att kommunisterna i Iran (under shahnen) som samarbetade med islamisterna där blev i stort sett utraderade så snart den islamska revolutionen genomförts. De fick alltså vara nyttiga idioter medan kampen pågick - sen gällde utrotning.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum