Avatar

De olika styrelsesätten i världen.

av Håkan, Göteborg, fredag, juni 19, 2020, 09:54 (25 dagar sedan) @ Seawolf


Inlämmandet av religioner i S är en del av infiltrationsstrategin. Redan innan den islamska invandringen så satsade S på att via https://trosolidaritet.se/ inkorporera de kristna till den Socialdemokratiska maktapparaten. Denna organisation styr i praktiken det mesta av betydelse inom Svenska Kyrkan, och den jobbar nu febrilt för att inlämma Islam under sina vingar också. Utan att begripa att de i stället kommer att tuggas upp av islam. Alltså samma naivitet som orsakade att kommunisterna i Iran (under shahnen) som samarbetade med islamisterna där blev i stort sett utraderade så snart den islamska revolutionen genomförts. De fick alltså vara nyttiga idioter medan kampen pågick - sen gällde utrotning.

Som ytterligare läsning om detta rekommenderas alla som inte skyggar för verkligheten att gå till nätsidan kvartal.se, en helt seriös publikation och utan kommentarsfält, och läsa de två artiklarna som nyss publicerats där.

Rubrikerna är "Statsstödd folkbildning för islamism", del 1 och 2, och någon länk ska väl inte behövas.

Författarna är väl etablerade akademiker och forskare, två av dem anställda i Försvarshögskolan, och det är ett tecken på styrkan hos kretsarna bakom regeringen att detta behöver publiceras i ett så kallat alternativmedia.

Arma land.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum