Avatar

Lite mer politiskt dravel...

av Håkan, Göteborg, söndag, juni 21, 2020, 17:16 (19 dagar sedan) @ Seawolf

Du studerar alltså det jag framför på Facebook. Det syns inte ett spår av det där. Du är ingalunda ensam om att vara så rädd för att visa dig där, det finns mängder av andra som också är det och som syns lika lite som du. Det är mycket fler där som tar del av t.ex. mina saker än de är här.

Harrejävlar vilket utbrott av sårad självkänsla, Seawolf, cool man, cool.

Jag studerar dig inte på Facebook, i stället precis som jag skrev kollade jag lite förra gången du föreslog att jag skulle skriva där i stället för på upa och det var för minst två år sedan.

Nästa gång var häromdagen och med samma observation som för några år sedan att responsen på det du skriver inte är stor.

Jag har inte en enda gång emellan dessa tillfällen kollat på ditt namn, så ordet studerar är illa valt.

Lika illa valt är ordet rädd. Motivera det eller ta tillbaka.

Jag har minst en gång på upa nämnt att jag har ett FB-konto enbart för att hålla kontakt med familjemedlemmar och några få andra, inte för att förändra samhället, vilket jag ju allt mer ser som din ambition.

Hur många som tar del av det du och jag skriver, förutom de få som ibland kommenterar, vet varken du eller jag något säkert om.

Jag undrade för något år sedan över att det alltid är tretti eller fler gäster på upa, och trodde att det handlade om folk som var lite intresserade utan att vara delaktiga, men enligt Rövarn handlar det mer om robotar som ständigt skannar nätet på jakt efter offer.

Tanken slår mig att skillnaden till de som tar del av det du skriver på Facebook kanske inte är så stor...

Återigen Seawolf, tagga ner nån gång och bli som folk med lite humor och perspektiv bortanför sig själva.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum