Avatar

NWT

av Håkan, Göteborg, lördag, juli 04, 2020, 19:26 (42 dagar sedan) @ Excel 319

I dagens tidning läste jag följande och kan bara hålla med. Tror Håkan kan ha nöje i att läsa annat än sina alternativa medier. Hoppas länken är öppen ett tag till. https://www.nwt.se/2020/07/04/olsson-varna-det-vasterlandska-samhallet/

Råkade kolla upa i samma sekund som du inläggade, Excel 319, och därför detta snabba svar.

Uppskattar att du tänkte på mig men det som skrivs i artikeln är faktiskt i sin helhet vad jag läst på flera alternativa ställen sedan flera år.

En fråga jag ställer mig är därför varför så många än i dag ser ner på alternativa media, inte bara enstaka sådana utan på själva deras existens.

En intressant fråga din artikelförfattare ställer är denna, angående hur bra Sverige helt riktigt är jämfört med alla andra länder:

"Vad därför gnällspikarna vill ha istället förstår man faktiskt inte."

Men det är ju lätt att förstå då i alla tider det som driver dem som vill ta över är just önskan att ta över och driva de egna agendorna i stället.

Detta är ett sätt att beskriva vad demokrati är, men då förutsätter man samtidigt existensen av fria media som granskar vad gnällspikarna håller på med och varför, och som samtidigt också gräver i frågan om det kan ligga något i att de gnäller .

Just nu i Sverige och kanske i alla andra länder också är det alternativa media som gör detta bättre än de etablerade.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum