Levnadskontroll

av Cthulu, Enköping, fredag, juli 10, 2020, 19:08 (31 dagar sedan) @ Hans F

Klart som fan det existerat båtrelaterat. Morpheus ligger i och jag ska också köpa båt och göra Mälaren osäker.

Har känt mer för varje gång när jag nu varit ute med min gode vän som köpte en contrast-36 hur mycket jag saknade segling så nu har jag bestämt mig för att köpa båt. Tyvärr verkar min kropp ha växt minst 30cm på längden och nåt liknande på bredden de här åren mellan 37 och 47 för det var fan vad trångt det är överallt. Jag som sålde en IF för 10 år sedan vill inte minnas att det var så trångt som det är i båtarna idag. Jag har varit ner i både en NF och en H-35. H-35 var ju lite lustig med sån enorm längd men så är förpiken mindre än i en IF. NF hade jag väl misstänkt att den skulle vara liten. Det får bli en standard masthead 30-fotare. Verkar vara bra trade off mellan boende och segling.

Det blir ju perfekt det här att jag får för mig att köpa båt det enda året av de senaste 20 åren när priserna gått upp istället för rasat, men vad gör man inte för skönheten och livsglädjen. Allt talar för att jag kommer ha den till den inte håller ihop av sig självt längre.

En reflektion är att det är väldigt mycket skruttiga stackars ensamma gubbar som säljer båten i deras liv vilken de haft sådär 30-35 år men nu av ålder och hälsa inte längre klarar av att ha kvar. Man blir lite nedstämd och beklämd när man åker runt och tittar på båtar.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum