Avatar

Intressant länk

av Håkan, Göteborg, tisdag, juli 21, 2020, 10:32 (300 dagar sedan) @ S-B A-son


Tror inte någon ser sådana inledande och avslutande kommentarer som lovvärda försök att hålla liv i upa, Sven-Barry, jag tror att det har motsatt effekt på dem som läser dina inlägg.

Varför skriver du aldrig vilka individer det är du riktar dig mot med fjanterierna?

Håkan


Du är ju den ende som lassar länk på länk fyllda av politisk propaganda och/eller svartmålande av Sverige som bärande idé, så du borde lätt kunna räkna ut att det handlar om du själv bäste Håkan.

Mvh Sven-Barry

Det heter "...handlar om dig själv..." som ett marginellt exempel på dina felaktigheter, Sven-Barry.

Värre felaktigheter är att du inte svarar på frågor, som den jag avslutar mitt inlägg med, utan bara kommer med indirekta antydningar även om det nu blev tydligt att jag är en av dem.
Vem eller vilka är de andra?
Du har använt pluralis tidigare i dina grundlösa påståenden och den ende jag kan tänka mig att du syftar på är Seawolf, men den gubben är lite för mycket för dig att gå i klinch med, ju.

Och varför dessa ständiga formuleringar med överdrifter och ogrundade påståenden:

"Du är ju den ende som lassar länk på länk fyllda av politisk propaganda och/eller svartmålande av Sverige som bärande idé..."

Kanske bäst att påpeka för övriga läsare att Sven-Barry bara skojar och att jag skojar tillbaka, i verkligheten är vi kompisar och har sedan många år i stort sett samma politiska och samhälleliga syn på utvecklingen, men han har gått ett steg längre än jag och börjat flytta från det allt mer sargiga Sverige, som han själv uttrycker det.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum