Avatar

En länk

av Pinja @, Västerås, onsdag, augusti 12, 2020, 15:25 (1351 dagar sedan) @ Håkan

"Något idealiserat dock beträffande i vilken grad det förödande skiftet inom S från folkhemstiden sedan före kriget till vänsterextremism från sextiotalet och framåt har neutraliserats i dag"

"Det som var än mer märkligt, om detta reportage gjordes 2018, var den totala avsaknaden av frågor runt migrationsproblemen"

Dessa var mina invändningar också. Amen således. Men filmen visar ändå på den stora nyttan och nödvändigheten av det arbete som borgerliga regeringar, och i någon mån s själva gjort för att vända färdriktningen. Men, vi har nu haft en s regering i 6 år. Och den glider mer och mer in på det gamla spåret se trakasserier av näringslivet som en kraftfull och "rättvis" politik. En ny borgerlig regeringsperiod vore ytterst nödvändig, men förhindras av L och framför allt c, som paradoxalt nog ser sig själv som det främsta företagarpartiet. Riksdagen har en stor borgerlig majoritet som inte kommer till uttryck. Lööf och Björklund kommer att ha mycket att sota för i historieskrivningen.

Pinja


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum