Avatar

Freedom of expression

av Håkan, Göteborg, söndag, augusti 30, 2020, 18:46 (29 dagar sedan) @ Seawolf


"jag är säker på att de som på riktigt är politiskt aktiva på den rödgröna sidan (för att använda din sammanfattande benämning) inte deltager i kravallerna och brännande av bilar eller plundringar och krossande av skyltfönster."

Det jag säger är ju att det är dessa som vräker ut framkallare för att få fram bilder av sina "motståndare" men som inte får fram dessa bilder de påstår finns. Inte att de själva skapar några kravall/vålds/förstörelsebrott.

Det som retar mig något förb-t är att Public Service och de flesta andra stora media regelmässigt kastar fram och framkallar bilder av våld/kravaller/egensdomsförstörelse och på ett mycket lömskt sätt via sina kommentarer försöker få detta att framstå att vara utfört av de som dessa kravaller vänder sig emot.

"I vårt fall naturligtvis bara de som vet om oss förstås..."
I ditt fall är den skaran nästan obefintlig, eftersom du bara skriver på Planket.

Cool, Seawolf, cool - jag skrev inte som en invändning utan som en fortsättning på ditt inlägg.

Riktigt att jag endast använder upa för lite längre betraktelser och för länkar till sådant jag tycker är speciellt intressant, men jag skriver en och annan kommentar också på andra ställen och det händer att det irriterar andra en hel del.

Förutom Facebook, där jag någon gång med långa mellanrum tittar in för att se vad du och några andra har skrivit, finns det något ställe du skriver mer frekvent på och får mer mothugg på?

De gånger jag tittat på din FB sida har det varit en eller två ganska tama kommentarer på dina inlägg.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum