Avatar

Freedom of expression

av Håkan, Göteborg, måndag, augusti 31, 2020, 12:22 (29 dagar sedan) @ Håkan

Som uppföljning av det jag skrev att det skrivs mycket på olika sidor om Malmökravallerna passar den här artikeln bra, och jag länkar den här gången.

https://detgodasamhallet.com/2020/08/31/patrik-engellau-grundfragan/#more-32177

Jag håller med om det han skriver och den avslutande meningen är just så tydlig som behövs.

En samhällskommentator som jag tidigare gillade en hel del är Marcus Oscarsson och på hans FB-sida skriver han att malmöpolisen identifierat en del av de som kastade sten och bar sig åt som samma människor som annars sysslar med droghandel och annat kriminellt.
Om dessa också är troende muslimer som upprördes av koranbränningen är var och ens sak att tro om de så vill, men jag tror det inte.

Jag tror dock att de alla hade utländsk bakgrund, men detta vågar snart inte ens polisen säga öppet och allra minst i Malmö.

Och det där med att jag tidigare gillade Marcus Oscarsson - jag gillar honom fortfarande för han är en sådan människa som det är omöjligt att tycka illa om, men som samhällskommentator är han bara en slags lekfarbror för vuxna.
Aldrig ett hårt ord om någon av alla våra odugliga och ohederliga politiker, för vill han kunna intervjua dem gäller det ju att inte få stängda dörrar, medan långtbortapolitiker som Trump och Putin och andra utanför hans intervjusfär beskrivs med hårda ord. Inget vidare för trovärdigheten.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum