Avatar

De som skriver på alternativa media numera...

av Håkan, Göteborg, söndag, september 06, 2020, 21:05 (22 dagar sedan)

...är allt oftare väletablerade och kunniga människor, och det är en orsak till den dödskamp de tidigare så tryggt etablerade medierna nu befinner sig i.

Trots många milliarder till TV och radio och i pressstöd (stavas så) och allt genom tvångsbeskattning utan att det först varit en valfråga.

Varför, tänker allt fler och också jag, ska man prenumerera på en tidning även om den publiceras digitalt och uppdateras flera gånger om dygnet - när det finns mängder av ställen där man kan få samma eller ofta bättre och mer utvecklad information utan att betala för det, och att man i stället själv väljer från dag till dag att lämna ett bidrag och med valfritt belopp och beroende på graden av förtroende man har för för mediet?

De två artiklar jag länkar till här är båda på kvartal.se, vilket sedan länge är den mest seriösa och mångsidiga nätpublikationen i Sverige.

Den ena artikeln är skriven av den nuvarande chefredaktören som har en mycket lång journalistisk bakgrund i medievärlden (den etablerade), och den andra artikeln av en person med bakgrund inom försvarsmakten och UD och som Rysslandskännare.

https://kvartal.se/artiklar/att-vare-sig-hora-se-eller-saga-ont/

https://kvartal.se/artiklar/navalnyj-och-intighetens-estetik/

Någon som tror att det säkert ordnar sig snart?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum