Avatar

Även gammelmedia är läsvärd

av Håkan, Göteborg, lördag, oktober 03, 2020, 11:28 (27 dagar sedan) @ Pinja
Ändrad av Håkan, lördag, oktober 03, 2020, 11:40

Mera läsvärt av den klarsynte Widar Andersson.

https://folkbladet.se/artikel/4lqpdm1r


Pinja

Bra artikel, Pinja, och den byggde delvis på en artikel som publicerats på kvartal.se, vilket också är en bra artikel.

Jag har aldrig sett Folkbladet tidigare, vilket är ett tecken på hur många alternativa media det kan finnas, detta angående en aktuell fråga i annan tråd.

För visst är folkbladet en del av alternativmedia. Jag tittade på deras ägarstruktur och såg en välkomponerad reklamvideo för deras närmaste ägare, och sedan en något mer stramt hållen presentation av huvudägaren NTM.

Ingenstans hittade jag själva namnet bakom bokstäverna, men då folkbladet presenteras sig som oberoende socialdemokratiska tror jag inte NTM ska tolkas som Nordiska Trupperna för Motstånd eller liknande.

Vilka ägarna bakom hela detta medieimperium är och vilken agenda de kan ha vore jag tacksam om någon kan hjälpa mig att få reda på.

Som kommentar till själva artikeln, så skrevs den innan han fått veta att Trump och av allt att döma många runt honom har fått Covid 19, och utgången av valet är nu minst sagt oförutsebart.

Men hade Trump lyckats med det snudd på omöjliga för honom i de kommande två debatterna med Biden, att uppföra sig som en vuxen människa, skulle han troligen ha vunnit.

Hade han däremot som förutsebart förblivit Trump skulle Biden haft en reell chans, för inte ens i USA kan en majoritet av väljarna vara hjärndöda.
Eller...?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum